Wielkanoc 2023
- Pierś z kaczki długo pieczona w winie i soku jabłkowym,
podawana na musie z czerwonej kapusty, z pieczoną gruszką z żurawiną
oraz karmelizowaną marchewką – 35 zł / 1 pierś wraz z dodatkami - Roladki z kurczaka w sosie śmietankowym, nadziewane szpinakiem,
parmezanem lub tartą cukinią, suszonymi pomidorami
oraz serem cheddar – 12 zł / szt. - Zrazy wieprzowe w sosie pieczeniowym, – 14 zł / szt.
- Focaccia (wilgotny włoski chlebek – 26cm/26cm) – 32 zł
- Cannelloni ze szparagami (średnica 32cm, ok. 10 roladek) makaron własnej roboty, szparagi, szynka prosciutto, mozarella – 85 zł
- Tarta z borowikami, karmelizowaną cebulką, wiejską kiełbasą 32cm – 90 zł
- Tarta z wędzonym łososiem – 32cm – 90 zł
- Tarta z gruszką, z serem blue, camembert, gorgonzolą – 32cm- 90 zł
- Tarta z szarpaną piersią z kaczki, serem brie, żurawiną – 32cm 90 zł
- Żurek z jajkiem i białą kiełbasą – 39 zł / słoik 900 ml.
- Krem porowo – ziemniaczany na białym winie z dodatkiem oliwy truflowej – 36 zł / słoik 900 ml.
- Czekoladowe brownie z musem czekoladowym i sosem z malin (średnica ok 24 cm) – 90zł
- Sernik tradycyjny z mascarpone (średnica ok 24 cm) – 90zł
Zamówienia przyjmujemy do dnia 3.04.2023 roku, (w przypadku dużej ilości zamówień zastrzegamy sobie możliwość skrócenia tego czasu) na Messenger, pod numerem telefonu 791191450 lub na adres mailowy pracownia@pieprzilawenda.pl.
Zamówienia dostarczymy Wam 8 kwietnia 🙂
Dowóz na terenie powiatu wejherowskiego – ZA DARMO,
a do Trójmiasta i okolic 20zł!